Mantje Texel
Webshop

Mantje Texel Webshop

Mantje Store. Al jaren een begrip op Texel, maar ook ver daarbuiten. Na 2 fysieke lifestylewinkels in Texel heeft Mantje Store zijn derde winkel geopend: een online shop. In opdracht van Reclamebureau 53 Graden Noord hebben wij de realisatie verzorgd en de webshop gebouwd in het CMS Magento.

Werkzaamheden:
Design
Development
43 kledingstukken verkocht
Deel dit project

OnePageCheckOut

Klanten die iets via de webshop willen bestellen, willen hun bestelling natuurlijk zo snel en makkelijk mogelijk afronden. We hebben het bestelproces daarom geoptimaliseerd met een OnePageCheckOut. Dat betekent dat de bezoeker binnen één pagina alle gegevens kan invullen en de bestelling kan afronden, zonder verschillende stappen te moeten doorlopen of door te klikken naar nieuwe pagina's. Overzichtelijk én zeer gebruiksvriendelijk! Dankzij het CMS Magento hebben de medewerkers altijd inzicht in de administratie en kunnen ze in één oogopslag zien hoe het ervoor staat.

OnePageCheckOut

Blog- en bannermodule

Het webdesign bevat een slider met foto's, waarvoor we een makkelijk te beheren bannermodule hebben ingebouwd. Hiermee is het heel eenvoudig om zelf foto's toe te voegen of te wijzigen in de slider. Daarnaast hebben we de webshop voorzien van een blogmodule waardoor het plaatsen van een nieuwe blog een piece of cake is.

Blog- en bannermodule