www.loras.nl
webshop

Redesign Magento Webshop LoRas

De Magento webshop van loras.nl was toe aan een grafische vernieuwing. LoRas uit Emmeloord is expert in goedkoop tuinhout en tuinmaterialen. Het vorige ontwerp van de webshop was qua uitstraling en beleving verouderd. Een mooie opdracht waar onze grafische en technische mensen weer met veel plezier aan hebben gewerkt.

 

 

Werkzaamheden:
Design
Opensource Magento
Development
20 liter thee
8 nieuwe tuinideeën
Deel dit project

Grafische aanpassingen Magento webshop LoRas

De uitstraling van de webshop voor tuinhout en tuinmaterialen is met het nieuwe ontwerp een stuk rustiger. Bij de grafische aanpassingen zijn er minder felle kleuren gebruikt, waardoor de nadruk meer ligt op de producten. De uniqe selling points hebben een prominente plek gekregen in de header van de Magento webshop, zodat de sterke punten van LoRas op iedere pagina naar voren komen. Daarnaast is het winkelwagenmandje opvallender gemaakt door deze oranje te kleuren. Ook komen de productcategorieën nu duidelijker naar voren. Samen met tal van andere aanpassingen maakt dit de navigatie voor klanten een stuk overzichtelijker en aantrekkelijker.

Grafische aanpassingen Magento webshop LoRas

Meer aandacht voor tevreden klanten

We merkten al gauw dat de klanten van LoRas erg tevreden zijn over de professionaliteit, vriendelijkheid en service. Erg belangrijk dus om dit in de webshop onder de aandacht te brengen. Klantbeoordelingen helpen klanten bij hun aankoopbeslissing. We hebben daarvoor de review functionaliteit van The Feedback Company geïmplementeerd waardoor klanten automatisch worden uitgenodigd om een recensie achter te laten. Daarnaast gebruikt LoRas deze functionaliteit in de praktijk zoals deze bedoeld is; de klantervaring optimaliseren op basis van de terugkoppeling van klanten.

Meer aandacht voor tevreden klanten