Kraamzorg Liemers Care
Website SEO

Kraamzorg Liemers Care

Een onvergetelijke kraamtijd bezorgen. Dat is de passie van Kraamzorg LiemersCare. Wij mochten hen helpen met onze passie. Een nieuwe website. Deze zag onlangs het levenslicht. Met een compleet nieuw design voor een frisse en duidelijke uitstraling. De rotatie banner helpt daarbij, grote afbeeldingen die zorgen voor beleving. Dit alles natuurlijk volledig responsive.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Marketing Automation
Development
3400 uur kraamtijd
140 blije gezinnen
Deel dit project

De website is geoptimaliseerd voor conversie.

Met een duidelijke navigatie en een button om aan te melden met aanmeldformulier. Er is veel informatie te vinden. Over zwanger zijn en wat er zoal bij komt kijken: zwangerschap, bevalling, kraamperiode en voeding. Actuele thema's zijn te vinden onder nieuws. Hiervoor hebben we een nieuwsmodule geïmplementeerd. En natuurlijk ontbreken de ervaringen van cliënten niet via een quote module.

De website is geoptimaliseerd voor conversie.

Handige tools vind je ook op de website.

Bijvoorbeeld om de uitgerekende datum te berekenen. Of op basis van een oude Chinese geslachtskalender bepalen of het een jongen of een meisje wordt. niet alleen het design is nieuw. Er is ook gekozen voor de nieuwste versie van Umbraco CMS. Dit content management systeem maakt content beheren gemakkelijk. En het zorgt voor een optimale vindbaarheid in zoekmachines.

Handige tools vind je ook op de website.