kantelwerkers.nl
Website

Website Kantelwerkers

Kantelwerkers is een kleine netwerkorganisatie in Zwolle die creatieve oplossingen realiseert voor complexe vraagstukken. Waarom? En hoe? Dat vind je op nieuwe website. Een overzichtelijke website, boordevol informatie!

Actualiteit
Verder hebben we de 3 meest recente nieuwsberichten op de homepage geplaatst, zodat de website actueel blijft. Wanneer bezoekers twee weken later de website weer bezoeken, wordt hun weer nieuwe, relevante content aangerijkt. Na het plaatsen van een nieuw bericht, wordt deze automatisch ook op de homepage geplaatst.

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem een kijkje!

Werkzaamheden:
Design
Development
15 creatieve oplossingen gerealiseerd
Deel dit project

Fris, zakelijk en overzichtelijk

Dat zijn de kernwoorden die de website samenvatten. Kantelwerkers richt zich op de b2b-markt. Daarom heeft de website ook een zakelijke, strakke uitstraling heeft gekregen. De website biedt veel informatie over de diensten en expertises van Kantelwerkers. We hebben de website voorzien van een gebruiksvriendelijk en superoverzichtelijk menu, zodat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt.

Fris, zakelijk en overzichtelijk

Gebruiksvriendelijke homepage

De homepage is voorzien van een zestal 'blokken'. Deze blokken verwijzen naar belangrijke pagina's op de website en fungeren als extra menu. Een extra overzicht dat de gebruiksvriendelijkheid vergroot. De blokken zijn bovendien gemakkelijk zelf aan te passen en te voorzien van teksten en links.

Gebruiksvriendelijke homepage