kabrita.com
Website & Webshop SEO

Kabrita

Zacht en mild van smaak, daar staat Kabrita voor. Dit merk flesvoeding, op basis van geitenmelk, maakt onderdeel uit van de Ausnutria B.V. Samen met het team van Kabrita heeft Nedfinity een nieuwe website ontwikkeld in Umbraco, die we binnenkort verder uitbreiden met e-commerce functionaliteit.

Werkzaamheden:
Strategie
Design & Wireframes
Development
SEO Migratie
Deel dit project

Geitenmelk als basis voor Kabrita flesvoeding

Wereldwijd wordt geitenmelk in veel landen van oudsher meer gedronken dan koemelk. Geitenmelk is van nature mild en vormt een goede basis voor flesvoeding. Kabrita verkoopt wereldwijd haar flesvoeding en andere producten op basis van geitenmelk. Ausnutria heeft Nedfinity gevraagd haar nieuwe e-commerce website voor Europa te ontwikkelen.

Geitenmelk als basis voor Kabrita flesvoeding

Zachte grafische vormgeving

Een belangrijk voordeel is de flexibiliteit die Umbraco biedt om een eigen grafisch ontwerp op maat te maken en deze te vertalen naar techniek. In strategische sessies hebben we de doelgroepen en bezoekers van de Kabrita website uitgelicht. Daarbij hebben we natuurlijk gekeken naar data zoals Google Analytics, Google Search Console en anoniem gebruikersgedrag in de vorm van heatmaps en visitor recordings. Wat zoeken ze en wat is de optimale routing door de website? Op basis van deze uitkomsten, hebben we een grafisch ontwerp op maat gemaakt met een optimale gebruikerservaring.

Je ziet in de vormgeving het zachte karakter van het merk Kabrita terug door het gebruik van zachte tinten en de gebruikte beelden. De foto’s hebben we bewerkt, zodat de banners aansluiten bij de context en boodschap van de betreffende pagina.

Zachte grafische vormgeving

De keuze valt op Umbraco CMS

Voor deze case is gekozen voor Umbraco; het CMS dat het beste aansluit bij de eisen van dit project. Het is een wereldwijd veel gebruikt open-source systeem waarin gemakkelijk kan worden gewerkt door gebruikers op basis van verschillende rollen en rechten. Zeker voor grotere organisaties biedt dit een overzichtelijke manier om gebruikers die aan de website werken, in te delen. Umbraco is een CMS waar je gemakkelijk en overzichtelijk in kunt werken en technische veel mogelijkheden biedt, bijvoorbeeld voor maatwerk.

De keuze valt op Umbraco CMS

Umbraco & e-commerce, een mooie combinatie

Er zijn veel content management systemen die e-commerce mogelijkheid bieden. In de praktijk geven deze systemen niet altijd voldoende flexibiliteit om de online presentatie - efficiënt - naar eigen inzicht op te bouwen. Met Umbraco maak je een compleet eigen vormgeving en gebruikerservaring op maat. De ontwikkelaars van Nedfinity bouwen dit van de basis af op.

Voor de e-commerce functionaliteit breiden we de installatie op korte termijn uit met Ucommerce. Deze e-commerce oplossing voor Umbraco biedt onze developers flexibiliteit bij het presenteren van producten en het inrichten van de e-commerce afhandeling van bestellingen. Aanvullend schrijven we een koppeling op maat tussen Umbraco en de fulfilment partij die de voorraad en verzending voor Kabrita verzorgt.

Umbraco & e-commerce, een mooie combinatie

Vergeet niet de SEO Migratie

Voor een soepele overgang hebben we een SEO migratie plan opgesteld. Super belangrijk! Dit betreft onder andere het in kaart brengen van bestaande - in Google geïndexeerde - pagina’s en deze checken voor de nieuwe website. Vervalt een bestaande url? Dan maken wij binnen Umbraco een redirect aan, zodat iemand die de url bezoekt, wordt doorgeleid en geen 404-melding krijgt. Hiermee wordt voorkomen dat onnodig SEO waarde verdwijnt. Voor- en na livegang monitoren de online marketeers van Nedfinity de online performance van de website.

Vergeet niet de SEO Migratie