bevestigingsmateriaal.nl
Webshop

JRV Bevestigingsmaterialen webshop

Op zoek naar boutjes en moertjes? Dan ben je bij JRV Products uit Heino aan het goede adres. Een snelle en overzichtelijke webshop om gemakkelijk uit het brede assortiment bevestigingsmateriaal te bestellen ontbrak nog. Deze hebben wij voor JRV Products gerealiseerd in Magento e-commerce.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
Marketing Automation
5.305 Tools verkocht
Online webshop
Deel dit project

Magento webshop met strak design

De webshop van JRV Products kenmerkt zich door een strak design. Klanten kunnen snel en gemakkelijk navigeren binnen de webshop. Ook worden klanten bevestigd in hun juiste keuze. Er is bijvoorbeeld een SSL-certificaat toegepast, waardoor klanten een beveiligde verbinding hebben met de webshop. Naast vertrouwen bij de bezoeker, hecht ook Google voor haar zoekmachine hier waarde aan. Verder biedt het overzicht van betalingsmethoden duidelijkheid én is te zien dat track-and-trace wordt ingezet. Kortom; bezoekers weten waar ze aan toe zijn.

Magento webshop met strak design

Magento maatwerk

Binnen Magento zijn veel webshop functionaliteiten standaard beschikbaar. In dit specifieke geval hebben we de weergave van de bestelmogelijkheid volledig op maat gemaakt. Vanwege de gebruikte verpakkingseenheden was de standaard Magento functionaliteit niet toereikend. Onze ontwikkelaars hebben hier hun programmeer skills tegenaan gegooid voor een optimale weergave van de bestelmogelijkheid.

Magento koppeling voor SnelStart

De Magento webshop van JRV Products is gekoppeld aan SnelStart. Zo wordt factureren boekhouden wel erg efficiënt.

Magento maatwerk