GreenMouse
Website

GreenMouse

Er zijn tegenwoordig miljoenen verpakkingen die direct na het gebruik worden weggegooid. Zonde!  Daarnaast is het ook nog eens de grootste oorzaak van de wereldwijde plasticsoep. GreenMouse besloot hier iets aan te doen door mobiele accessoires op de markt te brengen die volledig “Naked” zijn dus zonder verpakking om zo het milieu een handje te helpen.

GreenMouse brengt producten op de markt zonder onnodig verpakkingsmateriaal. Mét de nodige certificeringen en vermeldingen van gegevens zodat deze in het retailkanaal direct kunnen worden aangeboden. De klant koopt het product namelijk met de intentie deze meteen te gebruiken dan is een verpakking dus vaak overbodig.

Dit project is in samenwerking met het conceptbureau WeMoveBrands. Met hen hebben wij eerder al veel succesvolle websites kunnen lanceren. Ook deze keer is het realiseren van een opvallende en unieke website zeer geslaagd.

Werkzaamheden:
Development
SEO
Deel dit project

Naked website ontwerp

Het concept van verpakkingsarm kan worden gezien als naakt. Hier is fotografie op ingezet om dit op de website als “Naked” te visualiseren. Daarnaast is de website lean opgezet. Het innovatieve karakter van GreenMouse komt onder andere terug in het lichtspoor rondom de producten.

Onze developers hebben de Google Maps plattegrond aangepast naar de huisstijl. Ander leuk detail is het logo van GreenMouse dat terugkomt in de cursor als een groene muis. 

Ook de domeinnaam .green kom je niet vaak tegen. Ben je wereldwijd actief, dan heeft een zogenaamd top level domain zoals deze de voorkeur. Dit geeft voor zoekmachines beter aan dat je in meerdere landen actief bent, dan bijvoorbeeld .nl.

Naked website ontwerp

Duurzame mobiele accesoires

GreenMouse focust zich op het bedienen van resellers. Momenteel heeft GreenMouse  ongeveer 2000 dealers wereldwijd. Om het doel van resellers/distributeurs werven te behalen zijn zowel de campagne als de producten in de spotlight gezet.

De website is opgezet in Umbraco waarbij gebruiksgemak veel aandacht heeft gekregen. Het is belangrijk dat de bezoekers van de website een goed overzicht hebben van de producten en dat ze deze gemakkelijk kunnen vinden. Via het kopje ‘My Mouse’ komen zij op de externe webshop waar het mogelijk is om de producten als distributeur te bestellen Samen met hun klanten draagt GreenMouse bij aan een duurzamere en meer milieubewuste wereld.

Duurzame mobiele accesoires