Website

Exclusief Wonen Nederland

Een statig herenhuis, een karakteristiek landhuis of een monumentale villa. Het nieuwe platform Exclusief Wonen Nederland biedt een overzicht van exclusieve huizen in Nederland en België. Een nieuwe concept waarvoor wij het redesign en de realisatie in Umbraco mochten verzorgen.

Op de nieuwe website kunnen makelaars hun exclusieve huizen presenteren. Bezoekers vinden hier het actuele aanbod woningen, maar de website biedt meer. Exclusief Wonen brengt je namelijk ook in contact met een netwerk van exclusieve woonexperts, zoals makelaars, ontwerpers en financieel adviseurs.

Werkzaamheden:
Design
Development
Opensource Umbraco CMS
141 koppen koffie
3 deadlines gehaald
7 nieuwe droomhuizen
Deel dit project

Zoekfilter

We hebben de website voorzien van een handige zoekfilter. De zoekvraag van de bezoekers is namelijk te specificeren op land, type huis en prijsklasse. De gevonden huizen worden overzichtelijk gepresenteerd en de bezoeker kan vervolgens doorklikken voor meer specifieke informatie over het huis. Elke informatiepagina is voorzien van een overzicht, omschrijving, kenmerken, foto's en een Google-maps kaart.

Zoekfilter

Wooninspiratie

Het platform biedt daarnaast ook interieurtips en de nodige wooninspiratie. De pagina inspiratie bestaat uit overzichtelijke fotogalerijen, gecategoriseerd op diverse kamertypes. Daarnaast is de website voorzien van de social media-kanalen voor nog meer actuele informatie!

Wooninspiratie