Website

Website Exakt Fijnmechanika

In samenwerking met reclamebureau Oranje in Meppel hebben wij de nieuwe website voor Exakt Fijnmechanika ontwikkeld. Exakt Fijnmechanika is toeleverancier van fijnmechanische onderdelen en systemen. Het bedrijf levert onder andere aan high-tech markten en daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in het leveren van uurwerkonderdelen. Zowel nationaal als internationaal. En daarom is een meertalige website een must voor deze onderneming!

Werkzaamheden:
Development
201 koppen koffie
3 grijze haren
19 bugs opgelost
Deel dit project

Meertaligheid

Een belangrijke vereiste was dat de website beschikbaar moest zijn in 3 talen: Nederlands, Engels en Duits. Daarom hebben we meertaligheid ingebouwd, zodat de website leesbaar is in de verschillende talen. Via het CMS Umbraco is de content voor alle talen eenvoudig aan te passen en is het ook mogelijk om in de toekomst de website uit te breiden met andere talen. Een website die klaar is voor de toekomst!

Meertaligheid

CMS Umbraco & Google Analytics

Het ontwerp van de website is fris, overzichtelijk en bovendien ruimtelijk. Het straalt rust uit. We hebben de website ontwikkeld met het CMS Umbraco, waardoor het mogelijk is om zelf content aan te passen en toe te voegen. Daarnaast hebben we de website voorzien van Google Analytics, zodat het bedrijf altijd inzicht heeft in de bezoekersresultaten en daar vervolgens op kan inspelen.

CMS Umbraco & Google Analytics