Website

Met Evisa4all snel je e-visum in huis

Naar het buitenland? Soms heb je dan een visum nodig. Bijvoorbeeld voor Turkije. Vaak is een creditcard nodig om een e-visum aan te kunnen schaffen. Niet bij Evisa4all. Je kunt daar je e-visum betalen met meerdere betaalmogelijkheden zoals iDeal en PayPal.

 

 

Werkzaamheden:
Design
Development
34 bakken koffie
Deel dit project

Evisa4all

De website met SSL certificaat is zo ingericht dat vakantiegangers en zakelijke bezoekers snel een e-visum aan kunnen vragen. Onder ander voor Turkije. Het tarief voor e-visa en condities voor toegang tot een land zijn onder andere afhankelijk van het land van herkomst van de bezoeker. Bij het invullen van het aanvraagformulier wordt de relevante data direct getoond. Oftewel de juiste informatie op de juiste plek.

Meertaligheid in cms Umbraco
De website is meertalig uitgevoerd, in het Engels en Nederlands. Het cms Umbraco leent zich uitermate goed voor meertaligheid. Op een slimme manier kunnen de gegevens voor meerdere talen worden ingevoerd en beheerd.

Evisa4all

Betaalmodule

Voor de betalingen is een betaalmodule geïmplementeerd. Via een beveiligde verbinding middels een SSL certificaat kunnen bezoekers snel en veilig betalen. Met als doel natuurlijk; snel dat e-visum via de mail in huis.

FAQ module
Naast blokken met relevante informatie voor de reiziger en een nieuwsmodule, is er tevens een overzichtelijke FAQ opgesteld met veelgestelde vragen. De vragen worden getoond, waarbij de antwoorden kunnen worden uitgeklapt. Als bezoeker van de website hou je zo goed overzicht van de veelgestelde vragen en kun je snel scannen naar de voor jou relevante informatie.

Betaalmodule