Website

Etty Hillesum Lyceum

Een tablet is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Tabletgebruikers zijn dan ook het uitgangspunt in het ontwerp van de website van het Etty Hillesum Lyceum.

Werkzaamheden:
Design
Development
362 koppen koffie
3 nieuwe talen geleerd
Deel dit project

Veel tablet bezoekers

Kinderen en jongeren zijn volop in de weer met tablets. Daarom een duidelijke focus op schaalbaarheid van de te ontwerpen en programmeren website. We hebben onze expertise op het gebied van responsive websites ingezet om deze optimaal op mobiele apparaten weer te geven.

Oriënteren op voortgezet onderwijs
Het begint met groep 7&8, kinderen die zich samen met hun ouders oriënteren op hun stap naar het voortgezet onderwijs. Zij hebben hun eigen landingspagina met informatie om hen te helpen bij hun keuze voor het voortgezet onderwijs.

Veel tablet bezoekers

Informatie voor leerlingen & ouders

Zit de leerling al op een school van de scholengemeenschap? Dan gaat navigeren gemakkelijk via het menu waarin per locatie een menu-item is aangemaakt. Eenmaal op de landingspagina zien ze informatie die betrekking heeft op die locatie. Bijvoorbeeld nieuws. Iedere landingspagina heeft een eigen navigatie-menu rechts onderin waarmee de bezoeker toegang heeft tot alle relevante informatie voor leerlingen en ouders.

Leeromgeving
Online werken hoort er natuurlijk bij. Leerlingen kunnen via de knop inloggen toegang krijgen tot online toepassingen, zoals intranet, webmail, online leeromgeving en Office 365.

Informatie voor leerlingen & ouders