eq-clothing.com
Webshop

EQ Clothing

"#ikdoenietmeermee met de uitbuiting van kinderen en mensen die armer zijn dan ik, geen fast fashion meer voor mij! Ik doe niet meer mee met de onnodige vervuiling van de aarde. En vooral doe ik niet meer mee met de verdeeldheid, de hebzucht en ongelijkheid in de wereld."

Dat is wat je zegt als je bij EQ Clothing je kleding koopt, je laat je Emotionele Quotiënt (EQ) spreken ❤. Vorige week ging de nieuwe webshop eq-clothing.com online die wij in Shopify gerealiseerd hebben voor de @eqfoundation. Wat een gaaf nieuw merk en wat een mooie gedachte....

Werkzaamheden:
Design
Development
Shopify
Online Marketing
36 kopjes groene thee
Zelf ook al 2 shirts en 2 blousen gekocht
Deel dit project

De wereld veranderen begint bij jezelf

Voor EQ Clothing, de meest duurzame- en inspirerende webshop van Nederland, is er natuurlijk niets mooiers dan klanten een verhaal te vertellen die aansluit bij het kledingstuk dat ze verkopen. 

De wereld veranderen begint bij jezelf

Uitnodigend en toegankelijk

De nieuwe webshop is voorzien van verschillende mogelijkheden, waarmee we de essentie van EQ Clothing op de juiste manier neerzetten. Hiermee is de webshop van EQ Clothing uitnodigend om te bezoeken en toegankelijk om het juiste kledingstuk aan je kledingkast toe te voegen. 

Uitnodigend en toegankelijk

Klaar voor de toekomst

Aangezien er gebruik is gemaakt van Shopify kan EQ Clothing in de toekomst eenvoudig wijzigingen doorvoeren. Met de nieuwe Shopify webshop is EQ Clothing dus vrij om te gaan en zijn ze klaar voor een toekomst waarbij duurzame principes en gelijkheid centraal staan.

Klaar voor de toekomst