Dynamiet Nederland
Website

Dynamiet Nederland

Een onterechte of niet correcte negatieve BKR registratie. Erg vervelend! Een negatieve BKR registratie betekent vrijwel direct een afwijzing op een lening of hypotheek. Bij Dynamiet Nederland geloven ze dat je niet iedereen over één kam kunt scheren.

Daarom maken ze onderscheid tussen consumenten die wel en niet in het systeem van het BKR thuis horen. Hun expertise en kennis zetten ze graag in om BKR registraties verantwoord te verwijderen.

Wij hebben onze expertise en kennis ingezet om Dynamiet Nederland te helpen aan een nieuwe website. Volledig responsive natuurlijk. Voorop stond dat het een gebruiksvriendelijk cms moet zijn.

 

Werkzaamheden:
Development
Opensource Umbraco CMS
61 liter espresso
294 deadlines gehaald
0 onterechte BKR registraties
Deel dit project

Intuïtief cms

Een content management systeem waar eenvoudig mee te werken is. Een duidelijke wens van Dynamiet Nederland. Logisch dat je dan uitkomt bij Umbraco. Dit cms staat bekend om haar gebruikersgemak met haar overzichtelijke gebruikersinterface. Het is intuïtief. Navigeren en beheren gaat via een boomstructuur. Content zoals tekst, afbeeldingen en video zijn gemakkelijk toe te voegen. Het heeft veel weg van werken in een teksteditor.

Intuïtief cms

Laagdrempelig contact opnemen

Op een gemakkelijke en laagdrempelig manier in contact komen. Bij het bouwen van de website was dat een belangrijk aandachtspunt. Dit is bijvoorbeeld gedaan door een prominent contactblok met telefoonnummer en aanmeldformulier te plaatsen. Het formulier is beperkt en toch volledig. Voor een optimale gebruikerservaring. De output van het formulier is door een handige koppeling in het klantsysteem van Dynamiet Nederland in te lezen. Lekker efficiënt!

Handige modules
Veel relevante informatie bieden op een overzichtelijke manier. We hebben er een speciale module voor ontwikkeld. Op de dienstenpagina en veel gestelde vragen pagina is die geplaatst. Het is een uitklapmodule. De bezoeker hoeft alleen de relevante informatie uit te klappen. Wel zo overzichtelijk.

Laagdrempelig contact opnemen