DHJ Racing
Website

Website De Hollandsche Jongens Racing

De meesten kennen Rintje Ritsma van het schaatsen. Maar wij kennen hem inmiddels als motorcoureur van zijn raceteam De Hollandsche Jongens Racing. Als sponsor van dit team zijn wij verantwoordelijk voor de volledige branding en marketing van DHJ Racing. En daar zijn we trots op!

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Marketing Automation
Development
18 Sponsoren
12 Motor racing teams
16 Auto racing team
Deel dit project

Om DHJ Racing goed te vertegenwoordigen op het web, hebben we een nieuw website concept ontwikkeld. Na de nodige gesprekken met de klant en een aantal brainstorm rondes hebben we een website ontwikkeld die bezoekers goed op de hoogte houdt van het laatste nieuws. We maken daarvoor gebruik van een aantal nieuwe technieken, zoals de tijdlijn op de homepage. Daarnaast is de website voorzien van foto's van de laatste races, recent nieuws, een sponsoroverzicht en een kalender met de racedata.

Sponsormodule

Voor het raceteam zijn sponsoren heel belangrijk. Daarom hebben zij een speciale plek op de website gekregen! We hebben een sponsormodule ontwikkeld waarin alle sponsorslogo's voorbij komen in een slider. Zo komen alle sponsoren prominent naar voren!

Sponsormodule