dewereldvanlingerie.nl
Webshop

De Wereld van Lingerie, de standaard is gezet

Onze ontwikkelaars zijn sinds kort volledig op de hoogte van lingeriematen, kleuren en stoffen. Een enkele heeft zijn vriendin er al mee verrast. Dit alles met dank aan de Wereld van Lingerie, de webshop die we onlangs live hebben gezet.

Met een fysieke winkel in Hengelo, is de Wereld van Lingerie een prominente aanbieder van lingerie. Bijvoorbeeld van het lingeriemerk Prima Donna Om mee te gaan met de tijd, was er behoefte aan een nieuwe webshop. Een mooie opdracht, die we hebben gerealiseerd in het e-commerce systeem Magento.

Werkzaamheden:
Design & Wireframes
Development
Marketing Automation
2 sprints
172 koppen koffie
16 nieuwe setjes gekocht
Deel dit project

Import vanuit kassasysteem

De artikelen worden automatisch vanuit het kassasysteem geïmporteerd naar Magento. Prijzen en artikelinformatie zijn daarmee altijd actueel. En de voorraden worden tussen het kassasysteem en Magento gecommuniceerd. Dit maakt het lekker efficiënt.

Modules voor extra functionaliteit
Een van de Magento modules die we hebben geïmplementeerd, is de serie module. Deze maakt het mogelijk om op basis van losse lingerie stukken, ook lingerie setjes aan te bieden. Daarnaast zijn er modules geïmplementeerd waarmee het voor de bezoeker mogelijk is om uitgebreid te filteren binnen de webshop.

Import vanuit kassasysteem

Full-page caching voor Magento

Vanwege het grote aantal artikelen hebben we voor de Magento webshop full-page caching toegepast. Dit betekent dat pagina's in de cache zijn opgeslagen, waardoor de laadtijd tot een minimum wordt beperkt. Dit zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Daarnaast is een cache crawler geïnstalleerd. Deze zorgt ervoor dat de nieuwste versie van de pagina's in de cache staan en worden getoond.

Full-page caching voor Magento