Black Tie
Webshop

Black Tie gelegenheidskleding

Feestje en een Black Tie nodig? Wij mochten de nieuwe website voor Black Tie ontwikkelen. De online plek waar je heel eenvoudig en snel een maatpak kunt huren. Een website die volledig responsive is en een aantal handige modules bevat.

 

Https-verbinding

Omdat er via de website veel gegevens gedeeld worden, is het belangrijk dat dit veilig gebeurd. Daarom hebben we gekozen voor een https-verbinding. Dit is een normale verbinding, uitgebreid met een SSL-verbinding. Hierdoor worden gegevens versleuteld. Voor een buitenstaander is het dus onmogelijk om deze gegevens te achterhalen. Wel zo veilig.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de website.

Werkzaamheden:
Design
Development
15 pakken verkocht
3 feestjes gevierd
Deel dit project

Smoking huren via webshop

Een maatpak huren? Ja, dat kan! Dankzij de speciale verhuurmodule kunnen klanten online hun maten en gewenste kleuren invullen en zo een pak op maat huren via de webshop. Stel je pak samen, voeg hem toe aan het winkelmandje en 3 dagen voor de aangegeven datum wordt het maatpak thuis afgeleverd. Zo simpel kan het zijn.

Smoking huren via webshop

Afspraak maken

Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een afspraak in te plannen. Ook dit kan volledig online via het afsprakenformulier. Klanten geven aan waarvoor ze een afspraak willen maken en kunnen zelf de gewenste datum en het tijdstip aan te geven. Na een bevestiging van Black Tie staat de afspraak gepland. Zoveel mogelijk online regelen. Dat staat centraal.

Afspraak maken