atwadvocaten.nl
Website

Website Arslan & Ter Wee Online

Een groep veelzijdige specialisten die regionaal en landelijk ondernemers en particulieren op veel gebieden bijstaan. Een korte introductie van Arslan & Ter Wee advocaten in Zwolle. In samenwerking met Egate hebben we de realisatie van de nieuwe website voor het advocatenkantoor mogen verzorgen. Een website die bezoekers duidelijk informeert over de diensten, vindbaar is voor zoekmachines en is voorzien van duidelijke call to actions.

Werkzaamheden:
Design
Development
651 koppen koffie
168 deadlines gehaald
0 keer gedagvaard
Deel dit project

Advocatenpagina

Wie is verantwoordelijk voor wat? Als je de hulp van een advocaat inroept, is het wel zo fijn om te weten met wie je te maken krijgt. De website is daarom voorzien van een advocatenpagina waarop alle advocaten met naam, contactgegevens en Linkedin pagina zijn vernoemd. En we gaan nog een stapje verder. Op elke content pagina is een duidelijke call-to-action vermeld met de contactgegevens, een foto van de betreffende advocaat en een contactformulier. Zo hebben bezoekers direct een beeld bij de mensen van het bureau. Wel zo persoonlijk!

SEO
Een goede, duidelijke website is één, maar het is ook belangrijk om gevonden te worden als potentiële klanten je zoeken. De website is daarom zo gebouwd dat de website goed wordt geïndexeerd door zoekmachines. Niet alleen zichtbaar, maar ook vindbaar!

Advocatenpagina