aparthotelhattem.com

Aparthotel Hattem

Een ultiem gevoel van eenvoud en luxe. Dat ervaar je in het Aparthotel in Hattem. Met elegante, warme en stijlvolle kamers ontstaat er een huiselijke en comfortabele sfeer. Door de locatie in het pittoreske Hattem, vlak naast de Ijssel, valt er genoeg te ontdekken.

Werkzaamheden:
Design
Development
Deel dit project

Sfeerimpressie

Voor dit nieuwe hotel heeft Nedfinity een website ontworpen in Umbraco die perfect aansluit bij de luxe huisstijl. Door grote afbeeldingen krijgt de gebruiker een goed beeld van de omgeving en het hotel zelf. Daarnaast dragen de grote afbeeldingen bij aan de warme sfeer binnen de website.

Sfeerimpressie

Luxe & charme

Binnen de website is gekozen voor kleuren van Antraciet en Marmer in combinatie met klassieke zwart-wit tinten om het luxe van het hotel te benadrukken. Door de duidelijke menustructuur kunnen gebruikers eenvoudig navigeren. Daarnaast staat het boeken van kamers en contact opnemen centraal.

Verder wordt de website in meerdere talen aangeboden om zo ook internationale klanten aan te kunnen spreken. Tot slot zijn ook de social media kanalen helder weergegeven op de site waardoor gebruikers worden aangemoedigd om daar ook een kijkje te nemen.

Luxe & charme