Website

Responsive website Alpina Bikes!

De stoere en lieve kinderfietsen van Alpina Bikes hebben een mooi visitekaartje op het web gekregen! In samenwerking met Mediaconnexion hebben wij de nieuwe website gerealiseerd. Om de gebruikerservaring te optimaliseren, hebben we enorm handige functies ingebouwd.

Werkzaamheden:
Development
198 bakken koffie
15 fietsen uitgeprobeerd
55 bug opgelost
Deel dit project

Portal page

Opvallend aan de website is het duidelijke onderscheid tussen de jongens- en meisjesfietsen. Beide hebben een eigen kleur - blauw en roze - en hun eigen content. Bezoekers kunnen via de speciale portal page direct aangeven of ze een jongensfiets of meisjesfiets zoeken en komen dan op de pagina die helemaal voor de meisjes- of jongensvoorkeuren is ingericht. Toch ook even bij de andere fietsen kijken? Bezoekers kunnen eenvoudige schakelen tussen het jongens- en meisjesgedeelte.

Portal page

Vind jouw fiets

We hebben de website voorzien van de functie 'Vind jouw fiets'. Een makkelijke manier om snel de juiste fiets te vinden! Bezoekers vullen de wiel- en kledingmaten in en de voorkeur voor het model. Zo komen ze direct bij de juiste fietsen uit.

Vind jouw fiets

Dealers

De website biedt een compleet overzicht van het assortiment fietsen en de mogelijkheden, maar de fietsen zijn alleen bij dealers verkrijgbaar. Om direct via de website een overzicht te bieden van de verkooppunten, hebben we een 'dealer finder' toegevoegd met uitgebreide zoekmogelijkheden. Bezoekers kunnen hun land, postcode en plaatsnaam en de kilometerstraal invullen en zien daarna direct welke dealers in de buurt gevestigd zijn. Voor Alpina de perfecte manier om hun fietsen te presenteren.

Dealers