Website Tandarts Duret

Een gezonde mond, een mooi glimlach. Tandarts Duret helpt, met zijn jarenlange ervaring, klanten daarbij met zijn nieuw te openen tandartspraktijk in Stadshagen, Zwolle. Bij een nieuwe praktijk hoort natuurlijk een nieuwe website. Wij hebben het design en de technische realisatie op ons genomen.

Website Tandarts Duret

Beter gevonden worden met SEO

Potentiële cliënten laten weten dat je er bent is de basis voor een nieuwe klantenkring. Een goed vindbare website maakt daar een belangrijk onderdeel vanuit. We hebben de teksten van de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Deze SEO optimalisatie draagt bij een een goede ranking in zoekmachines. Ook de gebruikte website template (Umbraco CMS) is geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid.

Conversie

Na goed vindbaar te zijn op internet, is het zaak om te laten zien waar je voor staat. Tandarts Duret kenmerkt zich onder andere door de persoonlijke benadering, de gemoedelijke behandelingen en de beschikking over de modernste apparatuur. Nu websitebezoekers een impressie hebben van de tandartspraktijk, kunnen ze zich met een op conversie ontworpen knop eenvoudig inschrijven bij de tandartspraktijk. Bestaande klanten kunnen, na het openen van de praktijk, gemakkelijk en geautomatiseerd online een afspraak inplannen.

Veilige verbinding
Dat Tandarts Duret zorgt voor cliënten uit zich niet alleen in tandheelkunde. Met een zogenaamd SSL certificaat worden de persoonlijke gegevens versleuteld en veilig verzonden via het internet. Het is te herkennen aan het slotje in de browser en de url begint met https:// . Ook Google hecht waarde aan een SSL certificaat bij het bepalen van de zoekmachine ranking.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen