Website Defensivetactics

'So that one may walk in peace'. De kenner zal bij deze uitspraak meteen denken aan de lijfspreuk van Krav Maga. De verdedigingskunst die mensen voorbereidt op veel uiteenlopende realistische situaties. Defensivetactics, trainingscentrum in Krav Maga, vroeg ons een website te ontwerpen en te bouwen die de juiste beleving creëert bij dit zelfverdedigingssysteem.

Website Defensivetactics

Vriendelijk design

Uitgangspunt voor de website is dat deze ook vrouwen aanspreekt. Krav Maga is bij uitstek een verdedigingskunst die ook vrouwen in staat stelt zichzelf te verdedigen. Door middel van het gebruik van veel wit en grijstinten oogt de website vriendelijk. Ook biedt de banner op de website de mogelijkheid om de juiste beleving te creëren.

 

Overzichtelijk waar je moet zijn

Via de actieknoppen bovenaan de website kun je jezelf meteen inschrijven, locaties en tijden vinden én zijn de kosten snel inzichtelijk. Daarnaast bevat de website een agenda, nieuws en galerij functie. Via de social media buttons heeft de bezoeker snel toegang tot de social media kanalen van Defensivetactics.

Meteen artikelen voor het beoefen van Krav Maga kopen? Dat kan eenvoudige via de gekoppelde webshop. Via de knop in de header weet je als bezoeker snel waar je moet zijn.

Kida!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen