Revoir

Blijvende herinneringen

Blijvende herinneringen voor nabestaanden, Revoir creëert het in de vorm van videoportretten. De nadruk ligt op het vastleggen en archiveren van persoonlijke momenten. Nabestaanden kunnen de herinneringen op elk gewenst moment tot leven roepen op hun persoonlijke familiearchiefpagina. Aan ons de taak om een website te ontwerpen waar verhaal, beeld, emotie en herinneringen centraal staan.

Blijvende herinneringen

Beleving

Het levendige van een videoportret komt terug in de vormgeving van de website. Waar wij met behulp van de unieke 3D-illustraties, het Revoir gevoel bij de bezoeker opwekken. Samen met Revoir is er gekozen voor tijdloze afbeeldingen. De verzamelde herinneringen van de klanten(gebruikers) van Revoir zijn ook tijdloos, ze blijven altijd van waarde voor de nabestaanden.

Parallax scrolling

Het verhalende gedeelte van de website realiseren wij onder andere door parallax scrolling op de website toe te passen. Waarmee je blijvend door scrolt op de website, om steeds een nieuw gedeelte van het verhaal van Revoir te ontdekken.

Beveiliging

Dit CMS levert de klant wel een SSL (Secure Sockets Layer) certificaat op. Er is hierbij een beveiliging geplaatst tussen de server en de internet browser waardoor de vertrouwelijke gegevens versleuteld worden verzonden. Het gaat hierbij vooral om de beveiliging van login- en persoonsgegevens, betalingsgegevens, wachtwoorden en creditcardnummers.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen