Oikoa

Tijd voor jezelf, ontkomen aan de dagelijkse drukte en weer opladen? Time to untangle! En dat doe je bij Oikoa, de massageboetiek in Zwolle. Maak je keuze uit het brede aanbod massages, boek je afspraak online en geniet. Je hebt hier de keuze uit allerlei ‘treatments for well being’. Nedfinity ontwikkelde de overzichtelijke website met ingebouwde boekingsmodule.

Oikoa

Behandeling op elk moment

Oikoa heeft een heel divers aanbod massages, die worden uitgevoerd door het team van enthousiaste medewerkers. Daarom is voor Oikoa de online reserveringsmodule ideaal: klanten kunnen zelf hun massage naar keuze op beschikbaarheid boeken.

Door de combinatie van wensen voor deze reserveringsmodule, het beschikbare budget en persoonlijke voorkeur vanuit de opdrachtgever, is deze website in Wordpress ontwikkeld. Alle medewerkers kunnen daarbij via het content management systeem zelf hun boekingen inzien.

Detail pagina Oikoa

Vertaalslag voor design

De look and feel van Oikoa is geïnspireerd op de Finse natuur, met kenmerkende ronde vormen. Designbureau Concreet uit Amsterdam heeft het ontwerp voor de huisstijl gemaakt. Vervolgens heeft Nedfinity de vertaalslag voor de vormgeving van de website gemaakt, met bijpassend thema in Wordpress, serene sfeer en beweeglijke organische vloeibare vormen.

Via de menustructuur vind je als websitebezoekers snel meer informatie over het aanbod en de inhoud van de massages. Met de weergegeven ‘meters’ per behandeling is bovendien in 1 oogopslag duidelijk in hoeverre een massage bijdraagt aan lichamelijke ontspanning, mentale ontspanning en eventuele verlichting van klachten.

Jouw website ook door Nedfinity laten maken?  

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen