Nieuwe website Ten Dam Vloeren Purmerend

Ten Dam Vloeren uit Purmerend is al bijna een eeuw het adres voor houten vloeren. Zowel het leveren, leggen als het onderhoud. Bij zo'n prominent bedrijf hoort natuurlijk een professionele website. Hun bestaande website was toe aan vervanging. Wij mochten het ontwerp en de realisatie verzorgen.

Nieuwe website Ten Dam Vloeren Purmerend

Goede basis met Umbraco CMS

Bij het leggen van vloeren is een goede ondergrond de basis voor een goed resultaat. Bij het bouwen van websites gaat het net zo. We hebben daarom ook deze website gebouwd in Umbraco. Een solide .Net CMS systeem dat ontzettend gemakkelijk in gebruik is. Content zoals tekst, afbeeldingen en video zijn gemakkelijk door Ten Dam te beheren.

Veel beeld met banners

In deze website is een banner geïmplementeerd. Hiermee kan Ten Dam zelf per pagina een passende banner afbeelding plaatsen. Zo heb je meteen het juiste beeld erbij als bezoeker! En zijn aanbiedingen en acties meteen prominent in beeld.

Snel in contact
Bij een familiezaak hoort een persoonlijke benadering. Contact opnemen is eenvoudig via de contactpagina voor bellen, mailen of een plattegrond voor een bezoek aan de zaak. Fans van het bedrijf kunnen dit gemakkelijk kenbaar maken op social media. Voor Facebook is bijvoorbeeld een 'delen' functionaliteit toegevoegd. Én er is een link naar de Google+ pagina.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Countus

Ondernemers laten doen waar ze goed in zijn, dat is waar Countus Accountants voor staat. Ondernemers weer laten ondernemen en laten doen waar ze goed in zijn.

Naar boven scrollen