Een allesbehalve afgematte website!

Serieus aan je conditie en gezondheid werken? Met een personal trainer pak je het professioneel aan. Daarbij hoort ook een professionele website. Voor personal trainer Mathijs van den Hoek en zijn bedrijf Afgemat hebben we de website ontworpen en gebouwd in Umbraco.

Een allesbehalve afgematte website!

Webdesign

Op basis van het logo en de huisstijl van Afgemat is onze grafisch ontwerper aan de slag gegaan met het webdesign. Bij Afgemat kun je kiezen uit pakketten. In één overzicht zie je wat het verschil is tussen de pakketten en kun je doorklikken op het aanbod dat het best bij je past. Overzichtelijk en clean, dat is de insteek. Snel weten waar je moet zijn en als geïnteresseerde snel contact kunnen leggen met Mathijs. Conversie dus.

App heeft een prominente plek
Ook is er in het ontwerp van de website een prominente plek gereserveerd voor de App. Hiermee kun je je gemakkelijk registeren en trainingen inplannen. Downloaden kan in de Apple App store en bij Google Play.

Inschrijvingen automatisch verwerkt

Het doel van de website is om bezoekers te informeren en in te laten schrijven bij Afgemat. Om dit voor Mathijs gemakkelijk te maken, is het inschrijfformulier gekoppeld aan het systeem dat hij gebruikt als personal trainer. Lekker efficiënt.

Social Media
Natuurlijk is Afgemat actief op social media. Onderaan de webpagina zijn de social media iconen van Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin en Instagram, stijlvol verwerkt in het ontwerp van de website.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen