Advocaat kiest voor Umbraco

Floor Bloem is als advocaat gespecialiseerd in arbeidsrecht en arbeidsjuridisch projectmanagement. Voor haar nieuwe bedrijf SOLVED was ze op zoek naar een nieuwe website met een professionele uitstraling. Dan ben je bij Nedfinity aan het goede adres. Wij hebben haar website grafisch ontworpen en daarna gerealiseerd in Umbraco.

Advocaat kiest voor Umbraco

Persoonlijke benadering

Een belangrijk aandachtspunt bij de ontwikkeling van het grafisch ontwerp van de website was een persoonlijke benadering in combinatie met een professionele uitstraling. Op de website komt het persoonlijke aspect onder andere terug in het gebruik van de kleur oranje en is er veel ruimte voor beeld op basis van de voor de website ingezette fotografie. Door de heldere menustructuur vinden bezoekers snel informatie over Floor Bloem, haar expertises en nieuwsitems. De contactgegevens komen op iedere pagina prominent naar voren, waardoor bezoekers snel in contact kunnen komen.

Keuze voor website in Umbraco snel gemaakt

De keuze om de website in Umbraco op te zetten was snel gemaakt. Mede vanwege de mogelijkheden om een grafisch ontwerp optimaal te vertalen naar een goede en aansprekende website lay-out. Een andere overweging om te kiezen voor Umbraco is de dagelijkse praktijk waarin Umbraco zich bewijst als een robuuste oplossing op het gebied van veilige content management systemen.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

Omnilabel

Omnilabel uit Dalfsen levert op maat gemaakte zelfklevende etiketten en labels. Recent werd hun huisstijl volledig vernieuwd. En vanuit deze vernieuwde huisstijl met nieuw logo en nieuwe kleuren, mocht Nedfinity aan de slag met het ontwikkelen van de nieuwe website.

Ambulance IJselland

Ambulance IJsselland levert ambulancezorg in heel Overijssel met uitzondering van Twente. Wij mochten voor hen een nieuwe website in Umbraco realiseren op basis van de nieuwe huisstijl en naam.

PowNed Umbraco website

Het leuke van werken voor Nedfinity is dat je hele diverse klanten hebt. Zo mogen wij omroep PowNed tot onze klanten rekenen. Een site met veel content, bezoekers en dynamiek. Wat we zoal doen voor deze Umbraco website? Lees het hier.

Naar boven scrollen