Webshop Foto Hans Keuzekamp

Al sinds 1923 bevindt de fotografie winkel van Hans Keuzekamp zich in het hart van Zwolle. Voor veel mensen in de regio al jaren een begrip dus, met de komst van de eerste website geldt dit voor klanten in heel Nederland. Het werd tijd om de website in een nieuw jasje te steken en het gebruiksgemak voor de bezoekers te verhogen. De nieuwe webshop hebben we gerealiseerd in Magento 2, deze kan er nu weer jaren tegenaan.

Webshop Foto Hans Keuzekamp

Visueel aantrekkelijk en gebruikersgemak

De wens van Keuzekamp was helder. Een duidelijke en snelle website met veel ruimte voor hun fotografie producten. Door een goede onderverdeling van de producten in verschillende categorieën te maken, kom je als klant snel bij het gewenste product uit. Heb je tussendoor vragen? Dan is het mogelijk om via de chat optie direct contact te zoeken met één van de experts van Hans Keuzekamp. Mooi meegenomen zulk persoonlijk advies online! Samen met duidelijke call-to-actions en een visueel aantrekkelijke website vol prachtig fotografie werk, ligt dit aan de basis van een goed converterende website.

Magento 2

De nieuwe website is gemaakt in Magento 2, een groot voordeel van dit open source e-commerce platform. De nieuwe Magento installatie in versie 2 is een solide basis voor de komende jaren. Magento 2 kenmerkt zich door meer gebruikersgemak voor de beheerders van de website. De opzet is overzichtelijker en daarnaast biedt Magento 2 standaard een aantal opties die erg handig zijn. Bijvoorbeeld de standaard one-page-checkout.

Extra opties

Voor Keuzekamp hebben wij extra modules zoals de merk-module en het mega-menu geïmplementeerd. Op deze manier kan de klant optimaal zoeken naar het juiste product. Met een ingebouwde Mailchimp module is er synchronisatie tussen Magento en Mailchimp, voor mensen die een opt-in hebben gegeven voor de nieuwsbrief van Keuzekamp.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen