Webshop De Tacklebox

De Tacklebox biedt een compleet aanbod producten voor de professionele visser. Naast een prachtige store in Beilen heeft De Tacklebox nu ook een online winkel! Bestelgemak vanuit de luie stoel. Dat was de wens van Tacklebox. In samenwerking met De Merkgarage hebben we een gebruiksvriendelijke webshop gerealiseerd, gebouwd in het CMS Magento.

Webshop De Tacklebox

Zoekfilter

Om het de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken, is de webshop ingedeeld in overzichtelijke categorieën. Daarnaast kunnen bezoekers hun zoekvraag specificeren op prijs, kleur, merk en gewicht. Via het zoekfilter aan de rechterkant vindt de klant snel wat hij zoekt en kan hij vanuit de luie stoel makkelijk het complete aanbod bekijken.

Magento Webshop

De webshop is gebouwd in het gebruiksvriendelijke CMS Magento. Dit CMS is voorzien van honderden plugins en koppelingen, waardoor de webshop altijd is aan te passen aan de wensen en eisen waaraan hij moet voldoen. Daarnaast biedt het CMS goede statistieken en heb je altijd het overzicht over nieuwe en afgeronde bestellingen. Een CMS waar De Tacklebox perfect mee uit de voeten kan!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen