Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op. 

Waterontharder

Gefaseerd webshop project

De webshop van Waterontharder.com is een project dat gefaseerd wordt opgeleverd. In de eerste fase ligt het accent op de migratie van Magento naar Shopify Plus. In de tweede fase wordt er verder gewerkt aan het optimaliseren en benutten van dat Shopify Plus platform.

Migratie naar Shopify Plus

Waterontharder.com heeft destijds gekozen voor een webshop in Magento. In de praktijk blijkt dit geen ideale oplossing, met name op het gebied van kosten, beheer en development. Door te kiezen voor Shopify Plus heeft Waterontharder.com nu toegang tot een toegankelijk en uitgebreid platform dat gebruiksvriendelijk, flexibel en goed beheerbaar is.

Eerste fase: overstappen van Magento naar Shopify

Om de migratie van Magento naar Shopify zo efficiënt mogelijk uit te voeren is in eerste instantie de bestaande webshop overgezet. Bij Nedfinity hebben we met dit uitgangspunt het beste bijpassende thema geselecteerd en daarbinnen de benodigde aanpassingen gedaan. Zo zijn de koppelingen met fulfillment en met reviews, de FAQ module en de productpagina’s op maat aangepast.

Tweede fase: doorontwikkelen webshop in Shopify Plus

Tijdens de tweede fase gaan we aan de slag met de optimalisatie binnen Shopify Plus. Daarbij zorgen we onder andere voor meer marketing automation en meer automatisering binnen het bestelproces. Ook worden er meerdere sites voor de verschillende landen binnen het platform toegevoegd. Zo werken we samen stap voor stap verder aan het online succes voor deze opdrachtgever.

Benieuwd hoe we jouw webshop kunnen optimaliseren?

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Naar boven scrollen