Vliegveld Restaurant

Lekker laten landen, dat is de slogan van Vliegveld Restaurant Hoogeveen. Bij het restaurant bij vliegveld in Hoogeveen (Drenthe) kun je heerlijk culinair genieten. En volop genieten van de dynamiek op de start en landingsbaan.

Vliegveld Restaurant

Ook afhaal* is mogelijk en daarvoor heeft Nedfinity een nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Gemakkelijk online kiezen & bestellen en het eten staat later als “Take Away” op je te wachten. 

Kijken, klikken, klaar

Naast online bestellen, kun je als bezoeker via de webshop ook jouw zitplek reserveren. Zo weet je zeker dat er altijd plek is. Via deze module hebben de medewerkers van het restaurant zo min mogelijk werk om reserveringen af te handelen. Dit scheelt een hoop tijd waardoor het team van het restaurant zich kan focussen op het maken van heerlijke gerechten en top service aan de klanten.

In veel webshops zijn er meerdere stappen nodig om van het productoverzicht naar het afrekenen te gaan. Voor vliegveldrestauranthoogeveen.nl hebben wij een “Quick Order” app geïnstalleerd, zodat klanten nog sneller en overzichtelijker hun bestelling kunnen plaatsen. Heb je eerder al een bestelling geplaatst, dan gaat het nog sneller. Jouw gegevens worden zoveel mogelijk ingevuld. Je hoeft alleen nog maar je bestelling te kiezen en af te rekenen.

Bestellen was nog nooit zo eenvoudig!

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen