Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Slippers.nl

Bewust gekozen voor Shopify ter vervanging van Magento

Ondanks dat de vorige webshop al in Magento 2 was gerealiseerd, is er een frisse start gemaakt in Shopify. Shopify is een software platform dat minder technische aandacht behoeft, automatisch-up-to date wordt gehouden en out-of-the box al veel gebruiksklare functionaliteit biedt. Zo houd je meer tijd en budget over om je online marketing en conversie optimalisatie de benodigde aandacht te geven.

Overzichtelijke webshop met frisse uitstraling

Voor de vormgeving van deze webshop is gekozen voor een frisse uitstraling en optimaal gebruiksgemak voor de bezoeker. Als Shopify partner heeft Nedfinity haar vormgeving en development skills ingezet om de uitstraling van de webshop op maat te maken en daarmee een exclusieve uitstraling te realiseren. Een webshop die doet wat die moet doen: laten zien wat je te bieden hebt en wat de voordelen zijn om op slippers.nl te bestellen. Met daarbij een snel en gebruiksvriendelijk checkoutproces met veel betalingsopties. 

Met het gebruik van verschillende apps binnen Shopify is gezorgd voor een optimale winkelervaring. Zo is er een filter app geïnstalleerd, waardoor klanten moeiteloos door de ruime slipper collectie kunnen bladeren. Daarnaast is er een koppeling gemaakt met PostNL om klanten automatisch te voorzien van hun track en trace code en verzendlabels te genereren.

 

Online verkopen via meerdere kanalen

Natuurlijk is een gebruiksvriendelijke webshop die goed converteert de basis voor online resultaat. Daarnaast heb je relevant verkeer nodig dat zich oriënteert om slippers te kopen. Dit realiseren wij met een optimale online marketing mix. Door SEO & linkbuilding, Google Ads Shopping, social media en koppelingen met bijvoorbeeld Bol.com & Amazon in te zetten, worden potentiële kopers via verschillende kanalen en platformen benaderd. Dit voor een maximale verkoop en gunstige conversiekosten.

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen