Kravwinkel

Ken je de zelfverdedigingskunst Krav Maga? Tijdens een training leer je technieken om je te verdedigen in de meest uiteenlopende situaties. En bij Kravwinkel vind je hiervoor alles wat je nodig hebt: kleding, bescherming en wapens voor volwassenen en jeugd. Ook biedt Kravwinkel mogelijkheden voor training en coaching. Nedfinity realiseerde de op maat gemaakte webshop in Shopify.

Kravwinkel

Migreren van Magento naar Shopify

De webshop Kravwinkel bestaat al langer, maar is destijds gemaakt in Magento 1.0. Hoogste tijd voor een update! Daarbij is ook de afweging gemaakt: gaat Kravwinkel verder met Magento of wordt het een ander webshopplatform? Na de gezamenlijke analyse werd gelijk duidelijk dat Shopify het beste aansluit op wensen en budget. Nedfinity heeft vervolgens die migratie van Magento naar Shopify verder opgepakt.

Eigen stijl volgens maatwerk

Vanuit de huisstijl koos Nedfinity een bijpassend thema in Shopify, waar we de Kravwinkel-elementen zoals kleur en stijl in door hebben gevoerd. Daarnaast hebben we een export vanuit Magento gerealiseerd, zodat zowel orderhistorie als redirects geborgd zijn. Bezoekers vinden hun weg via het menu met productcategorieën en doelgroepcategorieën.

Het totaalpakket van Shopify biedt Kravwinkel zo een snelle oplossing met als extra pluspunten lagere maandelijkse kosten en een betere beveiliging en server beschikbaarheid.

Wil jij ook aan de slag met de volgende stap voor jouw webshop?

Start een project met ons.

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen