Graag!

Wie kent het niet? Zit je op je werk en je heb geen lunch mee. Of je wilt gewoon iets lekkers bestellen. Wel fijn dat het dan ook nog gezond is en je er geen after-lunch-dip van krijgt. GRAAG biedt dan uitkomst! Een concept voor lunchen op het werk gebaseerd op verse, gezonde streek- en seizoensproducten.

Graag!

Om online bestellen eenvoudig te maken, hebben wij een webshop voor GRAAG gerealiseerd in Shopify. GRAAG is meer dan alleen heerlijke, gezonde belegde broodjes. Je vindt er vernieuwde smoothies, healthy snacks, salades, soepen, noem maar op.

Heerlijk & gezond aanbod

Zeker bij eten valt of staat de presentatie met mooie product fotografie. En dat is zeker gelukt! In combinatie met de frisse vormgeving, komt het heerlijke lunchaanbod optimaal tot haar recht. 

De foto's en look&feel van de webshop, komen natuurlijk ook terug in de online marketing uitingen, zoals voor Google Display Ads.

Shopify apps én maatwerk

Shopify werkt met apps waarmee je functionaliteit van de webshop kunt uitbreiden. Bijvoorbeeld een postcodechecker voor het bezorggebied of een app voor het genereren van facturen.

Shopify en de apps werken op basis van een zogenaamd software as a service platform. Waardoor de software en veiligheid van jouw webshop altijd automatisch up-to-date is!

Is bepaalde functionaliteit niet beschikbaar? Geen probleem, dan maken we het toch! De developers van Nedfinity hebben maatwerk toegepast om bestelopties aan te passen en het bestelproces meer op maat te maken.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen