EQ Clothing

"#ikdoenietmeermee met de uitbuiting van kinderen en mensen die armer zijn dan ik, geen fast fashion meer voor mij! Ik doe niet meer mee met de onnodige vervuiling van de aarde. En vooral doe ik niet meer mee met de verdeeldheid, de hebzucht en ongelijkheid in de wereld."

EQ Clothing

Dat is wat je zegt als je bij EQ Clothing je kleding koopt, je laat je Emotionele Quotiënt (EQ) spreken ❤. Vorige week ging de nieuwe webshop eq-clothing.com online die wij in Shopify gerealiseerd hebben voor de @eqfoundation. Wat een gaaf nieuw merk en wat een mooie gedachte....

 

De wereld veranderen begint bij jezelf

Voor EQ Clothing, de meest duurzame- en inspirerende webshop van Nederland, is er natuurlijk niets mooiers dan klanten een verhaal te vertellen die aansluit bij het kledingstuk dat ze verkopen. 

 Uitnodigend en toegankelijk

 

Uitnodigend en toegankelijk

De nieuwe webshop is voorzien van verschillende mogelijkheden, waarmee we de essentie van EQ Clothing op de juiste manier neerzetten. Hiermee is de webshop van EQ Clothing uitnodigend om te bezoeken en toegankelijk om het juiste kledingstuk aan je kledingkast toe te voegen. 

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.