EQ Clothing

"#ikdoenietmeermee met de uitbuiting van kinderen en mensen die armer zijn dan ik, geen fast fashion meer voor mij! Ik doe niet meer mee met de onnodige vervuiling van de aarde. En vooral doe ik niet meer mee met de verdeeldheid, de hebzucht en ongelijkheid in de wereld."

EQ Clothing

Dat is wat je zegt als je bij EQ Clothing je kleding koopt, je laat je Emotionele Quotiënt (EQ) spreken ❤. Vorige week ging de nieuwe webshop eq-clothing.com online die wij in Shopify gerealiseerd hebben voor de @eqfoundation. Wat een gaaf nieuw merk en wat een mooie gedachte....

 

De wereld veranderen begint bij jezelf

Voor EQ Clothing, de meest duurzame- en inspirerende webshop van Nederland, is er natuurlijk niets mooiers dan klanten een verhaal te vertellen die aansluit bij het kledingstuk dat ze verkopen. 

 

 

Uitnodigend en toegankelijk

De nieuwe webshop is voorzien van verschillende mogelijkheden, waarmee we de essentie van EQ Clothing op de juiste manier neerzetten. Hiermee is de webshop van EQ Clothing uitnodigend om te bezoeken en toegankelijk om het juiste kledingstuk aan je kledingkast toe te voegen. 

 

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen