Dumpert webshop

Hét reaguurplatform van Nederland heeft een nieuwe webwinkel! Dumpert behoort tot de TMG-media groep en is dé website waar heel Nederland video’s ter vermaak van anderen uploadt. Grappige, soms ontroerende en vaak klunzige video’s zijn het grootste handelsmerk van deze site. Volger reageren massaal en de content verspreidt zich snel via social media, wat veel bezoekers oplevert.

Dumpert webshop

Vanzelfsprekend is deze website een leuke case om aan te werken. Eentje site die precies aansluit bij de doelgroep van Dumpert en de gewenste doelstellingen voor TMG media behaalt. TMG is het multimediabedrijf bekend van titels als de Telegraaf, Metro, Denksport en Speurders.nl.

Magento Specialist

TMG heeft ons als Magento specialist benaderd om de webstore op te zetten in hun bestaande Magento Multistore. Hier vallen verschillende TMG webshops onder die ook in Magento zijn ontwikkeld zoals:

  • groupdeal.nl
  • groupdeal.be
  • deals.jiggy.nl
  • aanbiedingen.speurders.nl
  • aanbiedingen.telegraaf.nl

Voordelen van Magento

Als het gaat om kosten- en tijdsbesparing, dan heeft de Magento Multistore een aantal grote voordelen voor onze klant. Wij ontwikkelen één code en gebruiken deze voor alle webshops binnen de Magento multistore. Bugfixes en andere aanpassingen zijn in één keer over de hele linie door te voeren doordat wij gebruik maken van een gedeelde codebase voor alle TMG webshops. Indien gewenst, is het mogelijk om aparte functionaliteiten op één van de webshops te gebruiken. Dit maakt dat de webshops wel uniek van elkaar zijn.

Gebruiksgemak van de klant

Naast vertier kan het Dumpert-publiek nu ook op de website terecht voor het aanschaffen van handige gadgets en soms erg opmerkelijke producten! 

Als bezoeker kies je het gewenste product uit de overzichtspagina en vul je in drie stappen jouw gegevens in. Je bestelling wordt nu verzonden en hoppa, je kunt weer door met reaguren.

Grafisch ontwerp

Het grafisch ontwerp van de website is door TMG media zelf verzorgd en geheel in stijl met de andere webshops.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen