Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Met de boots, nette schoenen, instappers, sneakers, slippers en riemen van dit Braziliaanse merk kan je als man goed voor de dag komen. Voor de Nederlandse en Belgische markt mocht Nedfinity de Shopify webshop ontwikkelen.

Democrata

Democrata is in 1983 opgericht in Brazilië, waar het al snel is uitgegroeid tot een van de belangrijkste merken in herenschoenen. Inmiddels worden de schoenen in Noord- en Zuid Amerika en Azië verkocht. En dankzij deze nieuwe eigen Shopify webshop zijn de schoenen van Democrata nu ook verkrijgbaar in de Benelux.

Frisse vormgeving, heldere structuur

Bij het ontwikkelen van de webshop hebben de developers van Nedfinity de Braziliaanse online store als basis genomen. Zo ontstaat een herkenbare structuur die past bij de bestaande vormgeving en aansluit op de gewenste uitstraling van Democrata. Naast de heldere en overzichtelijke weergave van producten, zijn in de Shopify webshop de indeling en functies als filters en sorteeroptie toegepast volgens Braziliaans voorbeeld. Het merk presenteert zich zo ook in Nederland en België als ‘no nonsense’, een mooi merk voor de eigentijdse man.

Fulfilment

Wanneer je als bezoeker een bestelling plaatst in de webshop van Democrata, wordt het bestelproces doorlopen binnen Shopify. Door middel van een API koppeling wordt de bestelling doorgezet naar een extern fulfilment centrum, waar de bestelling vervolgens wordt verwerkt. Om de bereikbaarheid van de webshop te vergroten, hebben de Shopify experts van Nedfinity een extra verkoopkanaal toegevoegd. De webshop is nu binnen de Shopify omgeving gekoppeld aan het fulfilment bedrijf en aan bol.com.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Shopify webshop met api koppelingen?

Start een project!

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.