Clothing4Christians

Ben jij gelovig en wil je dat laten zien met jouw kleding? Dan is de collectie van Clothing4Christians echt wat voor jou. Bij dit merk vind je kleding met een betekenis. En Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop.

Clothing4Christians

Thema 2.0

Vanuit het bestaande logo hebben we gezamenlijk de kleuren en het design voor de shop samengesteld, waarbij we ook gekeken hebben naar de bijbelse betekenis in de visuele uiting. Vervolgens is deze stijl doorgevoerd binnen het Shopify 2.0 thema. Eén van de voordelen is het toegankelijke onderhoud om jouw webshop actueel te houden. Zo kan Clothing4Christians binnen de Shopify editor zelf eenvoudig de content beheren, producten toevoegen en aanvullende landingspagina’s maken.

Fulfilment

De kleding van Clothing4Christians is in eigen beheer geproduceerd en daarmee uniek. Voor het versturen van de bestellingen werkt Clothing4Christians samen met een fulfilment centrum. De developers van Nedfinity hebben hiervoor een API koppeling gemaakt, zodat het verwerken en verzenden van de bestellingen vlekkeloos opgepakt kan worden.

Ook toe aan webshop met sterke API koppelingen, die ook eenvoudig zelf te beheren is?
Nedfinity helpt je graag verder met jouw Shopify webshop.

Start een project!

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.