Clothing4Christians

Ben jij gelovig en wil je dat laten zien met jouw kleding? Dan is de collectie van Clothing4Christians echt wat voor jou. Bij dit merk vind je kleding met een betekenis. En Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop.

Clothing4Christians

Thema 2.0

Vanuit het bestaande logo hebben we gezamenlijk de kleuren en het design voor de shop samengesteld, waarbij we ook gekeken hebben naar de bijbelse betekenis in de visuele uiting. Vervolgens is deze stijl doorgevoerd binnen het Shopify 2.0 thema. Eén van de voordelen is het toegankelijke onderhoud om jouw webshop actueel te houden. Zo kan Clothing4Christians binnen de Shopify editor zelf eenvoudig de content beheren, producten toevoegen en aanvullende landingspagina’s maken.

Fulfilment

De kleding van Clothing4Christians is in eigen beheer geproduceerd en daarmee uniek. Voor het versturen van de bestellingen werkt Clothing4Christians samen met een fulfilment centrum. De developers van Nedfinity hebben hiervoor een API koppeling gemaakt, zodat het verwerken en verzenden van de bestellingen vlekkeloos opgepakt kan worden.

Ook toe aan webshop met sterke API koppelingen, die ook eenvoudig zelf te beheren is?
Nedfinity helpt je graag verder met jouw Shopify webshop.

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen