Bmedic

Schone lucht lijkt vaak voor de hand liggend. Dat is zeker niet altijd het geval. De lucht in binnenruimtes zitten soms vol met vervuilende stoffen zoals fijnstof maar ook bacteriën en virussen. Bmedic is gespecialiseerd in de verkoop van lucht- en dieptereinigers om zo bij te kunnen dragen aan een gezondere leefomgeving.

Bmedic

Cleane webshop

Door de huidige pandemie is de vraag naar luchtreinigers sterk gestegen. Omdat bijna alle winkels gesloten zijn, zijn klanten genoodzaakt om online op zoek te gaan naar de apparaten.

Voor Bmedic hebben onze developers een Shopify webshop gerealiseerd. Hierbij stond een cleane huisstijl centraal.

Call-to-action

Op bijna alle pagina’s zijn call-to-action elementen verwerkt waardoor de bezoeker wordt aangespoord om producten te kopen. Door de software van Shopify in combinatie met een overzichtelijk en strak design is er binnen de webshop snel en eenvoudig te navigeren.

Tot slot wordt ook het aankoopproces zo makkelijk mogelijk gemaakt door een simpele maar functionele interface.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.