Bmedic

Schone lucht lijkt vaak voor de hand liggend. Dat is zeker niet altijd het geval. De lucht in binnenruimtes zitten soms vol met vervuilende stoffen zoals fijnstof maar ook bacteriën en virussen. Bmedic is gespecialiseerd in de verkoop van lucht- en dieptereinigers om zo bij te kunnen dragen aan een gezondere leefomgeving.

Bmedic

Cleane webshop

Door de huidige pandemie is de vraag naar luchtreinigers sterk gestegen. Omdat bijna alle winkels gesloten zijn, zijn klanten genoodzaakt om online op zoek te gaan naar de apparaten.

Voor Bmedic hebben onze developers een Shopify webshop gerealiseerd. Hierbij stond een cleane huisstijl centraal.

Call-to-action

Op bijna alle pagina’s zijn call-to-action elementen verwerkt waardoor de bezoeker wordt aangespoord om producten te kopen. Door de software van Shopify in combinatie met een overzichtelijk en strak design is er binnen de webshop snel en eenvoudig te navigeren.

Tot slot wordt ook het aankoopproces zo makkelijk mogelijk gemaakt door een simpele maar functionele interface.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen