Badslippers

De badslipper heeft een enorme come-back gemaakt. Naast zijn functie als zwembad-accessoire wordt het nu ook gebruikt als makkelijke instappers voor thuis. Leuk én lekker praktisch dus.

Badslippers

(Bad)slippers.nl

Badslippers.nl is een dochterwebshop van slippers.nl. Om de huisstijl van de moederwebshop aan te houden is er een kopie gemaakt van de pagina’s in Shopify. Vervolgens is de invulling van de site aangepast zodat er een unieke look en feel wordt meegegeven.

 

 

Real-time data

Het grote verschil tussen de twee webshops is dat er een voorraadkoppeling is gemaakt van badslippers.nl naar slippers.nl. Hierdoor wordt de voorraad op beide webshops in real-time bijgewerkt als er een item wordt gekocht op één van de sites. Tot slot is er een PostNL koppeling gemaakt waardoor verzendstickers automatisch geprint kunnen worden. Bij veel of grote orders scheelt dit dus een hoop tijd en moeite.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? 

Start een project!

Delen

totaalBED

Bij slaapspecialist totaalBED vind je alles voor de slaapkamer. Van boxsprings, ledikanten en matrassen tot kasten, beddengoed en accessoires. Jouw bed zoek je uit bij een van de 22 winkels én online. Voor de online presentatie van het aanbod van totaalBED mocht Nedfinity aan de slag. Het resultaat: een vernieuwde webshop, met veel op maat gemaakte onderdelen, meer flexibiliteit voor beheer en gebouwd binnen Shopify.

FFWD: Fast Forward ook online

De wielen van FFWD zijn een luxe must have voor elke professionele sportfiets. Wielen voor op de weg, op de baan, voor gravel of voor triathlon, bij FFWD zie je de liefde voor het product terug in het assortiment. Maak jouw keuze uit snelle en lichte wielen die bijdragen aan sportieve prestaties op de fiets. Nedfinity mocht aan de slag met de Shopify webshop die aansluit bij deze merkbeleving van FFWD.

Waterontharder

Minder last van kalkaanslag in de badkamer, een zachtere watersmaak en verlengde levensduur voor huishoudelijke apparaten? Waterontharder.com helpt je bij de strijd tegen kalkaanslag. Hun online shop was toe aan de volgende stap. Bij Nedfinity pakken we deze migratie en de vervolgstappen natuurlijk graag op.

Naar boven scrollen