Webshops Cases

Wat Nedfinity voor haar klanten heeft gerealiseerd, geeft je vaak een goede indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden voor het behalen van jouw (online) doelstellingen. In ons portfolio vind je een greep van de projecten die we voor klanten hebben verzorgd.

Neolac

Neolac, dat deel uitmaakt van Ausnutria B.V., levert flesvoeding voor de (aller)kleinsten. De biologische melk van Neolac draagt bij aan de beste start voor kinderen én aan het milieu. Met meer dan 100 jaar ervaring in de zuivelproductie is de Nederlandse melk van Neolac wereldwijd goed bekend.

Slippers.nl

Wat is er lekkerder dan met mooi weer op je slippers rondbanjeren. Thuis of lekker op vakantie. Wij zijn altijd in voor zomerse taferelen en hebben dan ook met plezier voor slippers.nl hun nieuwe webshop in Shopify gerealiseerd. Dé slipperwebshop om snel en voordelig jouw slippers te bestellen.

Smith & Sinclair

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.

Wenstaartje

Een ambachtelijk taartje met een persoonlijk kaartje. Het is dé manier om iemand te verrassen. En omdat we op dit moment allemaal thuis moeten blijven biedt wenstaartje.nl nu de mogelijkheid om het thuis te laten bezorgen. Gewoon door de brievenbus, hoe makkelijk is dat?

Democrata

Toonaangevend, handgemaakt, stijlvol en toch comfortabel, dat zijn de herenschoenen van Democrata. Voor de Nederlandse en Belgische markt mocht Nedfinity de Shopify webshop ontwikkelen.

PEXI LEXI

Een liefde voor mode en duurzame kwaliteit. Dat zit bij de eigenaresses (en zussen) van Pexi Lexi wel goed. Al sinds 2016 werken de dames aan hun mode imperium, wat gericht is op kinderkleding gemaakt vanuit een duurzaam oogpunt.

EQ Clothing

"#ikdoenietmeermee met de uitbuiting van kinderen en mensen die armer zijn dan ik, geen fast fashion meer voor mij! Ik doe niet meer mee met de onnodige vervuiling van de aarde. En vooral doe ik niet meer mee met de verdeeldheid, de hebzucht en ongelijkheid in de wereld."

Blue Zircle

Of je nou een cadeau zoekt voor een verjaardag, babyshower of gewoon een bedankje voor iemand. Wat is er handiger dan te kunnen kiezen uit luxe geschenkdozen. Ook voor de zakelijke markt zijn geschenkdozen een attent relatiegeschenk of bedankje voor medewerkers. Luxe geschenkdozen vind je in de nieuwe Shopify webshop van BlueZircle.

Highclassfashion.nl, de standaard is gezet

Met trots presenteren we de nieuwe versie van highclassfashion.nl. Een online portaal waarin een sterk staaltje teamwork tussen opdrachtgever en het Nedfinity team samenkomt. Met ontwerp, technische realisatie en implementatie in eigen huis. Gemaakt in het robuuste content management systeem Umbraco met state of the art maatwerk.