Uitgelicht

Wat Nedfinity voor haar klanten heeft gerealiseerd, geeft je vaak een goede indruk van de mogelijkheden die wij jou bieden voor het behalen van jouw (online) doelstellingen. Hieronder zie je een aantal van onze cases waar we het meest trots op zijn.

Smith & Sinclair

Eat your drink

Even terug naar je kindertijd en zorgeloos genieten. Smith & Sinclair brengt het kind in ons naar boven en combineert dit met de guilty pleasures uit het volwassen leven. Het bedrijf heeft een groot assortiment aan snoepjes die smaken naar jouw favoriete alcoholische drankje. Zo wordt volwassen zijn een stuk leuker.

Graag!

Picknick @ Work

Wie kent het niet? Zit je op je werk en je heb geen lunch mee. Of je wilt gewoon iets lekkers bestellen. Wel fijn dat het dan ook nog gezond is en je er geen after-lunch-dip van krijgt. GRAAG biedt dan uitkomst! Een concept voor lunchen op het werk gebaseerd op verse, gezonde streek- en seizoensproducten.

Williams Cocktails

We can it, So you can drink it, And everyone can enjoy it.

Vastberaden om hun bar draaiende te houden tijdens de lockdown en altijd op zoek naar nieuwe manieren om gasten aan zich te binden: Williams Cocktails bedacht een spetterende manier om gasten thuis te bereiken. Want nu meer dan ooit, voelen we allemaal de behoefte om te relaxen, onthaasten en van het leven te genieten.

Offerte aanvragen

Ook zo'n mooie website?

Vraag dan nu direct een offerte aan.

Verder praten?

Ieder project is uniek. Het begint allemaal met een goed gesprek. Binnenkort eens kennismaken?

Renzo Koning

Directeur

+31 38 453 8348
[email protected]