Zoekmachine optimalisatie.

Hoe verschijnt jouw website of webshop zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van Google? Nedfinity weet er alles van. We helpen jou meer rendement te behalen met jouw website. Van het onderzoek tot en met de technische realisatie, Nedfinity laat je scoren in de zoekmachines.

Contentstrategie.

Voordat wij de content optimaliseren, beginnen wij eerst met een uitgebreide nulmeting van jouw website. Hoe wordt jouw website nu ontvangen door je bezoekers en op welke pagina’s verlies je de aandacht van de lezer? Hoe beoordeelt Google jouw pagina's? Verschijn je hoog in de zoekresultaten of is de top 10 nog lang niet in zicht? 

Zonder een stevig plan schieten we met losse flodders, daarom stellen wij als eerste een strategie op voordat we aan de optimalisatie beginnen. Het is belangrijk dat wij een plan opstellen waarin jouw wensen en doelen helder geformuleerd zijn. Hierna gaan we aan de slag om deze doelen te realiseren. Wij voeren tussentijdse metingen uit zodat wij de content nog beter kunnen optimaliseren.

Contentoptimalisatie.

Wij optimaliseren de content van jouw website voor het publiek en voor de zoekmachines, zodat jij online succes behaalt. 
Dit doen we onder andere door de volgende onderdelen te verbeteren:

Zoekwoorden

Zoekmachine-optimalisatie (SEO) begint met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek. Op welke zoektermen wordt je website gevonden? En op welke termen zoeken potentiële klanten? We brengen structuur in de wirwar van zoekwoorden en geven advies naar aanleiding van de uitkomsten.

Implementatie

De belangrijkste zoektermen zijn vastgesteld. Om je website search proof te maken, optimaliseren we zowel de techniek als de content. Doel is om alle 'obstakels' voor de zoekmachines te elimineren en belangrijke zoektermen te verwerken in de content op de website. Het resultaat: meer traffic en - nog belangrijker - meer relevante bezoekers op jouw website of webshop.

SEO en SEA

Combineer SEO met SEA (Search Engine Advertising) voor een optimaal resultaat. Meer kliks, meer bezoekers en een verbeterde online positie. Want je website stijgt niet alleen op de ladder van de organische resultaten, maar is ook vertegenwoordigd in het betaalde deel van de zoekmachines. Nedfinity adviseert je graag over de perfecte combinatie.

Contentcreatie.

Om jouw merk onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten, is het nodig om jouw online marketing actief bij te houden. Wij creëren content die precies op jouw doelgroep aansluit, zodat je het optimale bereik uit je berichten haalt. Voor elk medium een aangepaste tekst, visual of infographic. Met een op maat gemaakte contentkalender plannen wij de content tot enkele maanden of een jaar vooruit.

Gratis SEO check.

Weet jij niet exact waar jouw website staat op het gebied van SEO? Vraag dan de gratis SEO check aan bij Nedfinity. We lichten je website compleet door om je SEO score te bepalen en eventuele verbeterpunten aan te achterhalen.

Vul hieronder de SEO Check tool in en ontvang gratis advies. Voor vragen omtrent dit onderwerp zijn wij telefonisch te bereiken.

X

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Naar boven scrollen