Social media-marketing

Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram... Online aanwezig zijn is meer dan alleen een perfecte website. Via social media kom je in contact met jouw doelgroep, vergroot je online vindbaarheid en boek betere verkoopresultaten. Nedfinity adviseert en integreert jouw social media-kanalen in jouw online oplossingen.

Strategie

Social media vergroot je online zichtbaarheid. Het laat je op een eenvoudige en goedkope manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie vergroten. Bij het opzetten van een effectieve social media-strategie komen de sociale netwerken, blogs en andere online communities aan bod om het rendement van jouw website te vergroten.

Advies en ondersteuning

Nedfinity adviseert én ondersteunt bedrijven op het gebied van social media-marketing. Welke doelen staan centraal? Wat wil je bereiken en wanneer wil je jouw doel behaald hebben? Welke kanalen zijn geschikt voor jouw boodschap? En hoe kunnen we ze implementeren? Met een effectieve inzet van social media, blogs en communities werk je aan meer inkomende links naar jouw website en het uitbreiden van jouw online aanwezigheid.

Begin vandaag!

Ga aan de slag met jouw online marketing. Samen kijken we hoe jij maximaal resultaat kan behalen. 

Wouter Wevers

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8348
[email protected]

 

X
X