Social Media marketing.

Twitter, Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram... Online aanwezig zijn is meer dan alleen een perfecte website. Via social media kom je in contact met jouw doelgroep, vergroot je online vindbaarheid en boek betere verkoopresultaten. Nedfinity adviseert en integreert jouw social media-kanalen in jouw online oplossingen.

Strategie.

Social media vergroot je online zichtbaarheid. Het laat je op een eenvoudige en goedkope manier de naamsbekendheid van jouw bedrijf of organisatie vergroten. Bij het opzetten van een effectieve social media-strategie komen de sociale netwerken, blogs en andere online communities aan bod om het rendement van jouw website te vergroten.

Advies en ondersteuning.

Nedfinity adviseert én ondersteunt bedrijven op het gebied van social media-marketing. Welke doelen staan centraal? Wat wil je bereiken en wanneer wil je jouw doel behaald hebben? Welke kanalen zijn geschikt voor jouw boodschap? En hoe kunnen we ze implementeren? Met een effectieve inzet van social media, blogs en communities werk je aan meer inkomende links naar jouw website en het uitbreiden van jouw online aanwezigheid.

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Naar boven scrollen