E-mail marketing.

Een nieuw product onder de aandacht brengen? Meer bezoekers trekken naar jouw website? Met een effectieve online nieuwsbrief vergroot je jouw online bereik. Bij Nedfinity werken we daarvoor met verschillende online tools. Bijvoorbeeld het gebruiksvriendelijke programma MailChimp: eenvoudig, snel en goedkoop. Of kies voor het geavanceerde SharpSpring, waarbij je jouw e-mail marketing combineert met online marketing en marketing automation.  

Professionele nieuwsbrief.

Een professionele online nieuwsbrief. Zie het als een e-mail in een corporate jasje. Dankzij de software die we gebruiken, heb je geen technische kennis nodig om een professionele e-mailnieuwsbrief te versturen. Wij ontwikkelen online mailings die geschikt zijn voor alle e-mailprogramma's, zoals Outlook, Mail, Gmail en Hotmail. En bovendien worden ze niet aangemerkt als spam!

Mailchimp.

Na ons advies en de technische werkzaamheden verstuur je jouw e-mailnieuwsbrief zelf. Wanneer en hoe vaak je maar wilt. Hiervoor hoef je geen software te installeren, maar bedien je Mailchimp via een overzichtelijke online manager. En met een op maat gemaakte template in jouw huisstijl zorgen we ervoor dat je dat je helemaal zelf aan de slag kunt.

Meten is weten.

Een mailing versturen is één. Het effect daarvan meten is stap twee. Hoeveel mensen hebben jouw e-mailnieuwsbrief gelezen? En hoeveel daarvan hebben de stap genomen om door te klikken naar jouw website? In zowel Mailchimp als SharpSpring worden die statistieken overzichtelijk gepresenteerd en zie je in één oogopslag wat e-mailmarketing jouw oplevert. Op basis daarvan kun je de juiste activiteiten ondernemen om jouw resultaten verder te verbeteren.

Online demo.

Ervaren hoe eenvoudig het is om een professionele nieuwsbrief te versturen? Vraag een online demo aan. Tijdens deze demonstratie laten we je zien wat de mogelijkheden van programma's als Mailchimp en SharpSpring zijn en maken we inzichtelijk hoe ook jij praktisch aan de slag kan met e-mailmarketing.

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Naar boven scrollen