Conversie optimalisatie.

Jouw website kan op verschillende manieren geoptimaliseerd worden om meer conversies te realiseren. Op basis van uitgebreid onderzoek naar de doelgroep van jouw website en het gedrag van deze doelgroep, kunnen we de website verbeteren om zo meer bezoekers en conversies te bewerkstelligen.

Ons doel is om op basis van hetzelfde aantal bezoekers, meer conversie op de website te realiseren. Wij zetten jouw bezoekers aan tot het plaatsen van een bestelling en tot zachte conversies als: inschrijven voor de nieuwsbrief, aanvraag versturen, review plaatsen.

een voorbeeld van de onderdelen die wij optimaliseren:

1. User flow:

Is er een logische opbouw in de pagina’s. Kunnen de klanten moeiteloos een bestelling plaatsen en sluiten de vervolgpagina’s goed op elkaar aan? Of is er een punt in de user flow te ontdekken waar veel klanten uitstappen? Wij onderzoeken het probleem en passen deze pagina('s) aan zodat meer klanten bij het winkelmandje terecht komen en een bestelling plaatsen.

2. Usability:

Hoe is de opbouw van jouw website? Zit er een logische verdeling in tekst en afbeeldingen. Zijn de knoppen en de webnavigatie goed zichtbaar? Is er een zoekoptie voor de klant? Zijn er belemmeringen in het bestelproces?

3. Call-to-action:

Zijn er duidelijke call-to-actions op de website te vinden? Waarom moet de klant jouw product kopen, zich inschrijven voor de nieuwsbrief of jouw website delen op social media? Wij helpen de website te verkopen met inspirerende teksten die tot actie aanzetten.

4. Betrouwbaarheid van de website:


- Veilige verbinding,
- Laadsnelheid van de pagina’s,
- Keurmerken (indien van toepassing),
- Reviews van tevreden klanten prominent in beeld brengen.

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Naar boven scrollen