Online adverteren.

Search engine advertising, display advertising, Google remarketing; het is slechts een kleine greep uit de vele mogelijkheden op het gebied van online adverteren op het internet. De specialisten van Nedfinity denken met je mee om te bepalen welke vorm(en) van online adverteren voor jouw organisatie het meest geschikt is. En wat is een passend budget en welk traject leggen we af om de gestelde online marketingdoelstellingen te bereiken?

Google Ads

Een veel ingezette manier van betaald adverteren is Google Ads. Google Ads beheren en managen is een vak apart. Er zijn tal van opties om Google Ads optimaal in te richten; zaken waar je aan moet denken. Dit is van grote invloed op het resultaat, maar ook de kosten die je maakt voor Google Ads.

Is Google Ads iets voor jou?

Google Ads is een gerichte manier om betaald meer relevant verkeer naar jouw website, webshop of app te krijgen. Het biedt veel mogelijkheden om heel gericht jouw doelgroepen online te benaderen. Met de juiste tekstadvertenties, Google Shopping, video- of display-advertenties, getriggerd op relevante Google Ads zoekwoorden, kun je secuur sturen op meer relevant verkeer naar jouw website.

De acties (conversies) van online bezoekers, bijvoorbeeld een contactformulier invullen of een bestelling plaatsen, worden met Google Ads conversies bijgehouden. Zo is inzichtelijk welke campagnes, zoekwoorden, producten of doelgroepen online resultaat genereren. 

Hoe werkt Google Ads?

Je kunt Google Adwords zien als een veiling van advertenties. De Google Adwords campagne instellingen, de targeting van doelgroepen, de relevantie van de Google Ads advertenties, url's en landingspagina bepalen onder andere hoe jouw Google Ads campagnes presteren.

De hoogste bieder heeft niet per definitie de beste positie boven de organische zoekresultaten in de zoekmachine. De relevantie van de zoekwoorden, de advertenties en landingspagina worden door Google Adwords beoordeeld met een kwaliteitsscore. Het is dus belangrijk dat je het Google Ads account en de Google AdWords campagnes daarom professioneel en optimaal inricht.

Waarom Ads uitbesteden?

Bij Nedfinity werken online marketing specialisten dagelijks in de Google Ads accounts van klanten. Naast deze specialisatie in het managen van Ads accounts van klanten die Google Ads uitbesteden, zie je in de dagelijkse praktijk dat je ook kruisbestuiving kunt realiseren tussen accounts van klanten.

Wil je dat jouw Google Ads account goed beheerd wordt en dat je zo maximaal resultaat behaalt? Kies dan voor uitbesteden van jouw Google Ads. Zo weet je zeker dat je het maximale uit jouw Google Ads campagnes haalt. 

Wat kost Google Ads?

Hoofdzakelijk kun je de kosten voor Google Ads onderverdelen in twee componenten. De advertentiekosten, dus het advertentiebudget dat je besteedt en rechtstreeks betaalt aan Google. En de kosten aan het Google Ads bureau.

Dit betreft de eenmalige kosten voor het inrichten van het Google Ads account en de periodieke beheer kosten. Onder de eenmalige kosten vallen bijvoorbeeld het analyseren van de te gebruiken SEA zoekwoorden, het inrichten van het Google Ads account met (negatieve) zoekwoorden, advertenties, extensies en conversiemeting. 

Wat kun je van ons verwachten?

  • Allereerst kijken wij objectief waarmee je geholpen bent en of Google Ads voor jou een optimale oplossing is voor het binnenhalen van relevante bezoekers.
  • Daarnaast geven wij advies over welke vorm van Google Ads interessant voor jou is; Google Ads tekstadvertenties, Google Shopping, Google Ads Display, Video advertising, enz.
  • Wij geven jou een schatting van het verwachte maandelijkse Google Ads budget.
  • Je ontvangt van ons een vrijblijvende offerte voor het inrichten van het Google Ads en maandelijks Google Ads uitbesteden & optimalisatie.
  • Wanneer wij voor jou aan de gang mogen, ontvang je een planning.
  • Natuurlijk sturen we je iedere maand een overzichtelijke rapportage. De rapportage die je van ons ontvangt is dynamisch, met andere woorden: je kunt zelf de rapportage real-time aanpassen naar jouw wensen.
  • We zetten ons voor je in vanuit onze jarenlange ervaring als Ads bureau, met een flexibel no-nonsens team en geen contracten. 

Onze klanten.

De klanten van Nedfinity: een mooie mix van merken en opdrachtgevers. Gaan we ook aan de slag voor jouw online resultaat?

Klanten over ons.

Nedfinity wordt beoordeeld met gemiddeld 5 sterren van de 5

Wil jij ook maximaal resultaat behalen?.

Plan nu een afspraak met onze lead digital marketeer Renzo en we gaan samen naar de beste mogelijkheden kijken

Renzo Koning

Lead Digital Marketing

+31 38 453 8347
[email protected]

Naar boven scrollen